Siirry pääsisältöön

Kesä 2017 osa 5 - Pizzalle Bylandetin kautta

Kesälomapurjehduksen jälkeen Hajewa oli kokonaisen päivän poijussa lepäilemässä, kunnes perjantaina 28. heinäkuuta lähdimme lounaan jälkeen Henkan kanssa jatkamaan Espoon / Kirkkonummen saaristoon tutustumista.

Espoo jää taakse
Nostimme purjeet kolmelta melko voimakkaaseen kaakon ja etelän väliseen tuuleen. Niinpä matka eteni reipasta vauhtia ja olimme Mickelskärin Bylandetissa illansuussa. Aluksi yritimme kiinnittyä saaren länsipuolelle, mutta etelän ja lounaan väliin kääntynyt ja huomattavasti vahvistunut tuuli muutti näitä suunnitelmia.

Bylandet, Stora Mickelskär
Saaren pohjoispäässä oli myös muutamia poijuja, joista valitsimme yhden. Saari suojasi tuulelta sekä aalloilta ja oikeastaan meillä oli oikein hyvä olla. Päivällisen jälkeen vietimme iltaa veneellä, seuraten tuulen keventymistä, pilvipeitteen rakoilemista ja auringon laskua.

Saaren suojan puolella oli hyvä olla
Seuraavana aamuna nukuimme pitkään ja söimme rauhallisen aamiaisen ennen kuin jatkoimme matkaa. Tuuli oli nyt suoraan lounaasta ja niinpä päätimme suunnata kokan itään päin, kohti Skifferiä. Illaksi oli vielä luvattu aurinkoa, joten päätimme kutsuimme kauniimmmat puolemme pizzalle tuonne Helsingin saaristossa sijaitsevalle terassille.

Pizzalla
Vietetimme pari tuntia nauttien loppukesän auringosta, pizzasta ja mukavasta tunnelmasta. Tämän jälkeen Päivi jatkoi takaisin keskustaan ja Carolina puolestaan tuli mukaamme kotimatkallemme.

Ja matkalla kotipoijua kohti

Kommentit